bergheim
Bergheim

Velkommen til KS5, KS6 og KS7

Som en del av det første salgstrinnet på Bergheim, bygges det her 12 stykk eneboliger i rekke og en firemanns-bolig.

Nå kan du kjøpe bolig på Bergheim

Ønsker du mer informasjon om prosjektet, eller vil kjøpe bolig? 

Ta kontakt med prosjektselger Frode Westlie på tlf. 975 40 077  eller eiendomsmegler Frode Eriksen på tlf. 951 03 800. 

Pris

3 250 000 kr - 6 590 000 kr

BRA m²

65 m² - 148 m²

Soverom

2 - 3

Innflytting

Kommer

Ditt nye hjem på KS5 eller KS6

---

Velkommen til en familievennlig enebolig!

På Bergheim bygger vi nå 12 eneboliger som går over to plan. Boligene er moderne og praktisk utformet med gode løsninger og store vinduer som sørger for godt lysinnslipp.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i 2. etasje blir boligens hjerte med god plass til familieliv og vennemiddager. Herfra er det utgang til en svært romslig terrasse med gode muligheter for sittegrupper og hyggelig grillplass. Terrassen er delvis overbygd slik at man får maksimalt ut av den norske sommeren.

I 1. etasje er det tre soverom – ett med walk-in garderobe – to bad, vaskerom og utgang til hagen.

Ditt nye hjem på KS7

---

Opplev følelsen av å gå inn din helt nye leilighet – for første gang!

Leilighetene blir arealeffektive med åpen stue- og kjøkkenløsning, som har plass til spisebord og sofakrok, to soverom, bad og bod. De største leilighetene har kontor som kan fungere som et ekstra soverom. Store vinduer sørger for godt med lysinnslipp. Fra stua går du rett ut på en uteplass med gode utsikts- og solforhold.

Leilighetene får parkett i alle oppholdsrom og fliser på baderom. Veggene males i lyse, delikate farger, og det er gode tilvalgsmuligheter. Det er lagt vekt på kvalitet ved valg av kjøkken- og baderomsinnredning. 

Arkitektens tanker

---

Bergheim syd er lokalisert i overgangssonen mellom nærsenterfunksjoner rundt Borgenhaugen og en mer landlig karakter i nordlig mellom boligområdene Surfellingen/Fjelldal og Hevingen/Kløvningsten.

De ulike bygningsvolumene er forsøkt tilpasset områdets omkringliggende karakter, hvor det er etterstrebet variasjon i volum, form og materialer. De enkelte byggenes oppbygging og høyder er varierte, og fasadene er utformet med sprang og materialskift. Denne differensieringen er med på å gi prosjektet en menneskelig skala.

Det nye boligområdet tilbyr varierte boligtypologier og størrelser. Boligtypologiene varierer mellom flermannsboligene lengst i øst med heis og underliggende parkering, via kjedede eneboliger over to plan i de sentrale områdene til mer sammenhengende rekkehus mot vest og Iseveien. Dette vil gi den enkelte kjøper mulighet til å finne den leiligheten som tilfredsstiller sine behov og ønsker. Variasjonen av størrelser og typologi vil også være med på å gi ett levende boligområde hvor alle kan trives og møtes. Førstegangskjøpere i etableringsfasen, barnefamilier og mer etablerte i ulike livsfaser.

Området vil tilby varierte uterom med gode solforhold. Det anlegges felles lekeplasser med ulik karakter i hvert kvartal i tillegg til større sammenhengende grøntområder til felles bruk.

Det er vektlagt store private uteplasser i form av balkonger, terrasser og uteplasser på bakkeplan for alle boligtypene innenfor området.

Offentlig transport

Nygårdshaugen - 280 meter
Sarpsborg bussterminal - 9 min m/bil
Sarpsborg stasjon - 7 min m/bil

Barnehage

Nygårdshaugen barnehage (1-5 år) - 1000 meter
Kløvningsten barnehage (1-5 år) - 1.4 km
Fjelldal barnehage (1-5 år) - 2.7 km

Skole

Borgen barneskole (1-7 kl.) - 1.4 km
Hafslund ungdomsskole (8-10 kl.) - 2 km
Borg videregående skole - 1.1 km
St. Olav videregående skole - 5 km

Sport

Skjeberghallen - 1000 meter
(Aktivitetshall, ballspill)
Spenst Skjebergsenteret - 10 min gange
Family Sports Club Iseveien - 15 min gange
Skjeberg Golfklubb - 2.1 km

Shopping

Extra Iseveien - 850 meter
KIWI Skjeberg - 850 meter
REMA 1000 Iseveien - 900 meter
Iseveien Senter - 1.1 km


Her finner du all dokumentasjon du trenger

---

Alt på et sted; fra leveransebeskrivelse og situasjonsplan, til leverandører og reguleringsplaner.

Adkomst

---

Fra Sarpsborg sentrum følger du Fv188 frem til første rundkjøring . I rundkjøringen ta 2. avkjøring mot Rakkestad på Iseveien/Rv22. Følg veien og etter 3.3 km finner du Bergheim på høyre side.

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler

---


Utforsk flere trinn

---