bergheim
Logo

Bo på Bergheim!

Bergheim vil bli et helt nytt boligområde på Borgenhaugen i Sarpsborg. På Bergheim vil man kunne velge mellom et bredt utvalg av boliger. Her skal du kunne kjøpe din første leilighet, flytte inn med barnefamilien eller kjøpe ny tidsriktig bolig for å gi deg selv en enklere hverdag. Målet vårt er å skape et godt og hyggelig bomiljø, og tilby moderne boliger for mennesker i alle faser av livet.

Priser

3 250 000 kr - 6 590 000 kr

BRA m²

65 m² - 148 m²

Soverom

2 - 3

OM PROSJEKTET

Ditt nye hjem på Bergheim

Historisk har det vi nå kaller Bergheim Syd vært tilknyttet Bergheim gård. Området har blitt et svært ettertraktet og populært sted å bo og er i stadig utvikling. Vi ønsker at du i løpet av denne utviklingen – fra en fase til en annen – vil kunne oppleve et område i konstant vekst.

Bergheim Syd vil med tiden bestå av et utvalg eneboligtomter (solgt), syv boligparseller og totalt omtrent 100 enheter. Først ut for salg vil være boligene på parsellene KS5, KS6 og KS7. Der bygges det to parseller med eneboliger i rekke og en flermannsbolig. På Bergheim skal det settes opp flere ulike boligtyper, og etter kort tid fortsetter salget med tre leilighetsbygg på KS4.

OM BOLIGTYPENE

Velkommen inn

På det som blir første salgstrinn vil det bygges 12 stykk eneboliger i rekke og en firemannsbolig. Alle boligene vil leveres med egen carport/garasje og bod. I tillegg er det til hver enkelt bolig tilhørende terrasse av god størrelse. Boligenes åpen stue- og kjøkkenløsning skaper romfølelse og gir god plass til både spisebord og sofakrok. Eneboligene i rekke leveres alle med tre soverom, og enhetene i firemannsboligen med enten to eller tre soverom.

Boligene vil alle ha moderne standard og et minimalistisk, skandinavisk uttrykk. Er man tidlig ute i salgsprosessen vil det også tilbys en rekke tilvalg, som vil være med på å gi deg din drømmebolig.

Logo

Bergheim - Moderne boliger, med hjerterom for alle livets faser.

BELIGGENHET

Nært nok til alt du trenger

Bergheim ligger sentralt til på Borgenhaugen. Herfra er det kort vei til butikker og skoler på den ene siden og flott turterreng på andre siden.

Like i nærheten finner du kjøpesenter samt flere dagligvarebutikker, bakeri og konditori, gartneri, apotek, byggevarehus med mer. Iseveien Senter rommer i tillegg til en handelsdel en helsedel med blant annet treningssenter og lege. 

Fra Bergheim er det gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder i skogsterreng, og til Isesjø med bade- og fiskemuligheter. Mot nord finner du Skjeberg Golfklubb som er en av distrikets flotteste.

Det er nærhet til flere skoler og barnehager. Blant annet finner du her Borgen barneskole, Hafslund ungdomsskole, Borg videregående skole  og Fjelldal barnehage. Det er også kort avstand til Skjeberghallen, hvor det er mulighet for å delta på ulike fritidsaktiviteter.

Velkommen hjem til Bergheim!


Bergheim vil inneholde eneboliger, eneboliger i rekke, flermannsboliger og leiligheter organisert i sameier og borettslag fordelt på parseller. 

Et borettslag er et samvirkeforetak som eies av beboerne. Kjøper man seg inn i et borettslag, blir man andelseier av en eiendom, for eksempel en enebolig i kjede eller flermannsbolig, og med bruksrett til en bestemt bolig. Fordeler ved valg av denne boligformen er:

1.     Man får mulighet for en lavere inngangssum på boligen. På Bergheim vil det bli tilbudt fleksibel IN-ordning (individuell nedbetaling) hvor minimumskravet vil være 40% av den totale kjøpesummen. Dette betyr lavere krav til egenkapital, og vil gi deg større fleksibilitet i din økonomi. Ved fleksibel IN-ordning, kan den enkelte eier selv velge om man for eksempel ønsker å betale 40%, 75% eller 100% egenkapital av kjøpesummen.

2.     I de månedlige felleskostnadene du betaler inkluderes alt fra renter og eventuelt avdrag på fellesgjelden, til driftskostnader som kommunale avgifter og TV/internett. Du vil dermed ha forutsigbarhet og god oversikt over dine månedlige utgifter, og unngå store overraskelser.

3.     Alle større utvendige oppgraderinger eller utbedringer dekkes av borettslaget som enhet og berører ikke deg direkte som andelseier. Dette gir en større trygghet mot uforutsette utgifter.

4.     Det er lave omkostninger ved kjøp av andel i borettslag. Dette gjelder også ved fremtidig videresalg.

Meld interesse for Bergheim
 

Kontakt

Logo